top of page

DESPRE     CENTRUL ROMAN DE STUDII                      SPORTIV EDUCATIONALE

Cuvant de bun venit al Presedintelui CRSSE,

 

       Centrul Roman de Studii Sportiv Educationale, este o Asociatie non-guvernamentala creata in 2011, avand ca scop principal sprijinirea implicarii active a practicantilor si simpatizantilor din diferite ramuri de sport  in toate domeniile vietii sociale, cresterea spiritului de initiativa, de solidaritate si antreprenorial al acestora prin organizarea de seminarii, dezbateri, stagii de formare, vizite de studiu si orice alte activitati sociale.

 

      Pentru indeplinirea acestor scopuri, CRSSE si-a propus sa devina partenerul de incredere al tuturor organizatiilor si institutiilor din sport, in formarea de profesionisti in domeniul educarii si antrenamentului, toate acestea prin:

  • sprijinirea institutiilor statului in demersurile acestora pentru imbunatatirea conditiilor de studiu si formare a tinerilor;

  • selectionarea celor mai talentati, seriosi si cu valente pedagogice dintre practicantii din diferite ramuri de sport la nivel national in vederea pregatirii si formarii viitorilor instructori si antrenori din cadrul institutiilor si autoritatilor publice, al firmelor si organizatiilor private etc.;

  • infiintarea si administrarea de centre si unitati de invatamant si pregatire profesionala de specialitate, elaborarea de cursuri si manuale de studiu in conformitate cu legislaţia în vigoare.

 

 

      Doru Drago​mir

Viziunea noastra

Proiectul C.R.S.S.E. a pornit din pasiune. Pasiunea pentru sport impletita cu pasiunea pentru formarea de profesionisti a creat echipa CRSSE.

Viziunea noastra este ca sportul romanesc sa urce din nou treptele performantei si pentru aceasta vrem sa ajutam la crearea unei structuri de profesionisti care sa foloseasca la maxim resursele naturale ale populatiei noastre prin aplicarea celor mai noi  forme de antrenament bazat pe cercetare si experienta.

Istoria activitatilor

C.R.S.S.E. a fost la formarea sa singurul furnizor privat, autorizat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei in formarea adultilor pentru INSTRUCTOR SPORTIV si PREPARATOR FIZIC. 

In decursul a 9 ani de activitate ne-au trecut pragul peste 900 de cursanti, la specializarile de Instructori sportivi, in diferite discipline sportive si de preparatori fizici.

Incepand cu 2015 CRSSE a fost autorizata sa lanseze cursurile centrului pentru formarea de antrenori pentru toate specializarile sportive.

bottom of page