top of page

CRSSE - solutia completa de dezvoltare personala

 

Viziunea CRSSE din punct de vedere al ofertei educationale este aceea de a oferii solutii complete, bazate pe nevoile concrete ale cursantilor.

Acesta este motivul pentru care am ales solutia cursurilor vocationale, si credem ca varianta de invatare pe tot parcursul vietii este solutia corecta pentru crearea de profesionisti in educare in sport, oameni care sa reprezinte nu doar niste antrenori/profesori, dar sa fie in primul rand modele pentru sportivi si copii atat din punct de vedere profesional cat si comportamental.

CURSURI DE CALIFICARE

 

Cursurile de calificare sunt baza invatarii in orice domeniu. Pe parcursul vietii de adult fiecare dintre noi poate sa faca alegeri cu privire la viitorul sau ca profesionist, cu privire la industria in care vrea sa activeze si foarte concret la meseria sa.

 

Noi, in CRSSE, consideram ca anumite meserii sunt, sau ar trebui sa fie facute de oamenii cu vocatie. Una dintre acestea este cea de antrenor. Vocatia este cea care diferentiaza un antrenor de succes de unul mediocru. De aceea am creat si folosim o programa de invatare flexibila care imbina partea teoretica cu multe aplicatii practice, direct in sala sau pe terenul de joc. Idealul de invatare al CRSSE este ca atunci cand cursantul nostru ajunge pe teren ca antrenor sa poata avea rezultate imediate prin punerea in practica a notiunilor primite.

CURSURI DE SPECIALIZARE

 

In cadrul fiecarei meserii exista diferite nivele de competenta. Experienta de lucru aduce un plus pentru fiecare dintre noi in dezvoltarea personala. Experienta noastra ca profesionisti in invatare ne-a aratat ca in societatea informationala in care traim  solutia pentru obtinerea performantei este specializarea. 

Mai ales in sport, solutia este lucru in echipa, partenerii din staff-ul tehnic aducand fiecare valoare adaugata echipei prin implicarea lor in specialitatile in care sunt experti.

Acest lucru ne-a facut sa construim cursuri de specializare pe diverse discipline.

Cel mai cautat curs de specializare  al CRSSE este cel de Instructor Sportiv, curs absolvit deja de peste 600 de profesionisti in sport.

CURSURI DE PERFECTIONARE

 

Nivelul superior al oricarui proces de invatare pe parcusrsul vietii este perfectionarea.

Cu totii invatam in fiecare zi a vietii noastre, cu totii dorim sa devenim mai buni in activitatea noastra si cautam perfectiunea.

CRSSE vine in ajutorul specialistilor in sport prin implicarea practicienilor in pozitia de facilitatori ai cursurilor noastre. Iar participarea la aceste cursuri aduce cu sine un nivel ridicat de informare cu exemple concrete de succes obtinut pe terenul de joc.

Cursul cel mai uzitat de nivel perfectionare sustinut de CRSSE este cel de Preparator fizic, absolvit de peste 300 de cursanti,  unde facilitatorii nostri, toti profesionisti ce experienta practica in domeniu va pot aduce cunostinte noi despre felul cum este vazuta aceasta activitate in cadrul cluburilor si organizatiilor la nivel national si mondial.

bottom of page