top of page

CRSSE doreste sa vina mai aproape de tine

 

Incepand cu 2015, am hotarat sa venim in intampinarea multiplelor cereri primite si sa incepem sa desfasuram cursuri de specializare, perfectionare si calificare si in tara. In toate centrele regionale deschise vom desfasura cursurile cu facilitatorii nostri si cu personal local, astfel incat sa ne asiguram ca nu va exista nici o diferenta calitativa, iar experienta de invatare a cursantilor va fi una de cel mai inalt nivel.

cluj.jpg
Centrul Regional Cluj

Centrul regional Cluj reprezinta punctul de referinta in formarea de antrenori in fotbal, baschet, handbal si alte specialitati pentru CRSSE. Activitatea Centrului regional Cluj este desfasurata in parteneriat cu diverse Cluburi Sportive.

Activitatile educationale se desfasoara in locatii unde punem la dispozitia cursantilor facilitati complete atat pentru partea teoretica cat si pentru cea practica, inclusiv posibilitatea de a antrena grupe de copii si juniori pe diverse discipline sportive alaturi de titularii acestora.

Coordonatorul Centrului Regional este Domnul Claudiu Trinca

Centrul Regional Galati

Galati este al doilea oras al Moldovei care va fi reprezentat pe lista centrelor noastre regionale.

In aria de competenta a Centrului Regional Galati se vor afla toate judetele limitrofe.

Impreuna cu partenerii locali vom pune la dispozitia cursantilor cele mai bune solutii de invatare atat din punct de vedere teoretic cat si experiential.

Proiectul CRSSE Galati este coordonat de Domnul Strainu Costel.

Centrul Regional Iasi

Iasiul reprezinta pentru CRSSE primul centru regional din tara.

Am ales orasul moldovean datorita traditiei sale in sport si educatie, cat si deschiderii cu care am fost primiti de catre organizatiile care coordoneaza sportul in regiune.

Centrul regional Iasi acopera judetele limitrofe si se adreseaza tuturor ramurilor din sport.

Partenerii CRSSE in Iasi este Clubul Sportiv Politehnica Iasi, impreuna cu care ne dorim sa cream o baza solida de pregatire a viitorilor specialisti in sport.

Centrul este coordonat de Domnul Nucu Antohi - coordonatorul regional pentru zona Moldova.

timisoara.jpg
Centrul Regional Timisoara

Timisoara reprezinta un punct de referinta in sportul romanesc, de-a lungul timpului dovedindu-se un izvor de talente in toate disciplinele sportive.

Centrul regional Timisoara acopera judetele limitrofe si se adreseaza tuturor ramurilor din sport.

Impreuna cu partenerii nostri locali,  CRSSE pune la dispozitia viitorilor antrenori o baza materiala specifica pentru procesul educational care sa ajute la o aprofundare a cunostintelor in sistem experiential.

Coordonatorul Centrului Regional este Domnul Ciprian Urican

bottom of page